Cavitatie


 


Behandeling cavitatie ( afslanktherapie)

Cavitatie is een nieuwe niet chirurgische behandelmethode met vetophopingen in de zogeheten probleemgebieden zoals de billen en buik te verwijderen. Met een cavitatie behandeling ( afslankmethode) worden vetzuren en afvalstoffen met behulp van hoogfrequente geluidsgolven uit het lichaam verwijderd.

Cavitatie behandelingen zijn ook erg effectief bij cellulitis verminderen. Cavitatie ook wel ultrasone cavitatie genoemd, betekend letterlijk holtevorming. Het idee is dus holtevorming van vetcellen, waardoor deze afbreken.

Een cavitatie behandeling behandeling is gericht op specifieke probleemzones die met andere behandelmethodes lastig te bereiken zijn. Met een cavitatie behandeling worden plaatselijke vetophopingen dus gericht aangepakt. Het is mogelijk om na enkele sessies een smallere taille en plattere buik te krijgen. Daarnaast kunnen lovehandles en cellulitis verminderen en kun je strakke triceps verwelkomen.

Wil je naast de cavitatie sneller resultaat en een gezonder leefstijl creëren?

Dan biedt pure zen massage een voeding en trainingsschema op maat die bij jou past.

Het geeft meer motivatie en sneller resultaat met de cavitatie behandelingen.

 
  • De voordelen van cavitatie

Het is pijnloos

Ziet snel resultaat

Je lichaam word strakker.

Je voelt je zekerder.

  • Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te zien?

Resultaten verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht, en leeftijd.

Sommige cliënten meten een omvangvermindering van 1 tot 2 cm na slechts een sessie.

De meeste mensen hebben meerdere behandelingen om tot het beste resultaat te komen. Na iedere behandeling begint het natuurlijk het proces waarbij vetcellen afsterven. Beetje bij beetje verdwijnen deze vetcellen.

  • Hoe vaak kan je een cavitatie behandeling ondergaan?

Wij adviseren minimaal een keer per week een cavitatie behandeling te ondergaan om goed en snel resultaat te boeken. In sommige gevallen is een cavitatie behandeling twee keer per week mogelijk.

  • Zijn cavitatie behandelingen gevaarlijk?

Nee, cavitatie behandelingen zijn niet gevaarlijk. Ze zijn niet –invasief en pijnloos.

Mogelijke bijwerkingen, zijn blauwe plekken. Ook kun je last krijgen van een verhoogd dorstgevoel en verminderde eetlust. Deze problemen los je op door direct na de behandeling genoeg water te drinken.

  • Welke voor en nazorgmaatregelen moet ik treffen bij een cavitatie?

Ik adviseer om in comfortabele kleding ( zoals sportkleding) naar de behandeling te gaan. Om afvalstoffen sneller uit het lichaam te verwijderen en bijwerkingen te verminderen, is het belangrijk om 1 liter water te drinken voor de behandeling en 1 liter na de behandeling. Je kunt de dagelijkse werkzaamheden en bezigheden direct na de cavitatie behandeling weer oppakken.

 BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-53970669


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur