Massages


 


Voel jij ook zoveel onrust in je lijf, die prikkeling die je even niet meer aan kunt door bijvoorbeeld altijd mensen om je heen nooit even een momentje voor jezelf, altijd maar door blijven gaan als een automatische piloot. Gun je lichaam even de rust of je even op een ander planeet bent. De liefdevolle energie voelen van de fijne massage die pure zen massage aanbiedt.

  • Pure zen massage geeft jou de kracht in jou weer terug
  • De boost naar je eigen ikke
  • De liefde weer in jezelf laten voelen.
  • Jezelf even op de eerste plek zetten.
  • Pure zen massage bestaat uit kracht en liefdevol naar jou ikke toe.
 
  • ontspanning massage

Een massage die een rustige variant is een beetje te vergelijken met de klassieke massages, ik gebruik hierbij heerlijk geuren olie na keuze van de klant, zodat je nog dieper in ontspanning raakt. Deze massage zijn bestemd voor als je op een fijne, zachte en vriendelijke manier je ontspanning wilt bereiken.

  • sportmassage

Een massage waar je stevig word gemasseerd als je enorm veel blokkades hebt, bindweefsel word losgemaakt en knopen uit je spieren. Daarvoor moet er diep in spieren gemasseerd worden wat soms niet fijn aanvoelt, pijnlijk geïrriteerd, bedenk dan bij je zelf ik moet even door deze zure appel heen en ik krijg straks een fijn cadeautje. En ik ga pijn vrij de deur uit.

  • hotstone massage

Hotstone is een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen die direct diep naar je spieren gaan, geeft een ontzettend fijn en ontspannen gevoel. Het zorgt voor een relax diepgaand gevoel, Wat zo fijn aan hotstone massage is je lichaam en geest worden helemaal ontspannen en de warmte blijft een tijdje in je spieren, vooral voordat je gaat trainen bijvoorbeeld geeft dit een positief effect, waarom? Omdat je spieren voelen als elastiek daardoor je kan veel beter prestatie behalen in je sport.

  • bindweefsel massage

Wat is bindweefsel precies? Het is een belangrijk onderdeel van een grootse orgaan: de huid. Onderhuids bindweefsel ligt onder de opper en de lederhuid. Dit is ondersteunend weefsel dat voor komt in ons gehele lichaam in verschillende vormen het houdt ons lichaam in vorm, geeft ons stevigheid en souplesse.

  • Wat doet gezond bindweefsel?

De specialiteit van de bindweefselbar is het masseren van het bindweefsel en de doorbloeding in de huid te stimuleren. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies de bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt ook hyalzuur aangemaakt, dit lichaamseigen stofje bindt vocht( houd vocht vast en creëert daardoor volume aan ons weefsel ( denk aan rozijn versus druif) het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische en reticulaire vezels die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Het gevolgen hebben van ongezond bindweefsel

- bloedvaten van de huid verwijden niet voldoende

- zuurstoftekort in het weefsel

- verharding van de bindweefsel strengen

- huid wordt broos en kwetsbaar

- onderhuidse ontstekingen

- ophoping van vocht en afvalstoffen

- mogelijk verandering van hormoon afgifte

- verslapping van de huid

- doffe grauwe teint

- verminderde opname van producten

Wat veroorzaakt het putje of ook wel sinaasappelhuid?

Als overtollig vet word opgeslagen in het weefsel en uitzet. Bloedvaten worden dicht gedrukt en zo gaat het bloed minder goed stromen. Waardoor er minder zuurstof naar de weefsel gaat.

Dit zuurstofgebrek in het weefsel leidt tot samentrekking van bindweefsel en de eerder beschreven strengen die hierin zitten. Dan trek de huid samen, op het oog lijkt het alsof het naar binnen wordt getrokken, waardoor putje ontstaan.

De massage zal de doorbloeding en de huid stimuleren zodat er meer zuurstof zuur in het bloed komt en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Daarnaast maken we ook gebruik van massage met de anti- cellulitis cup. Deze helpt ook om het weefsel te stimuleren en de cellulitis te verminderen. De anti cellulitis cups kunnen tussen behandelingen door ook heel goed thuis gebruikt worden.

De bindweefsel massage kan het beste worden toegepast in kuurverband.

Ik adviseer gemiddeld 8 behandelingen 1/2 keer per week voor het beste resultaat.

 BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-53970669


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur