Reiki


 


Welkom bij Pure Zen Massage! Ik ben toegewijd aan het bieden van verkwikkende Reiki-sessies om diepe innerlijke rust en balans te bevorderen. Mijn doel is om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen, waarbij lichaam en geest in harmonie komen.

Bij Pure Zen Massage geloof ik sterk in de kracht van energie en hoe het ons welzijn kan beïnvloeden. Met mijn ervaring als Reiki-meester heb ik een diepgaande kennis van deze oude Japanse kunst van helende aanraking en het channelen van universele levensenergie. Door middel van subtiele aanrakingen en handposities herstel ik de natuurlijke stroom van energie in je lichaam en hef blokkades op, zodat de levenskracht vrij door je lichaam kan stromen.

Bij aankomst in mijn serene en rustgevende omgeving word je hartelijk verwelkomd door mijn vriendelijke en professionele team. Ik luister zorgvuldig naar jouw individuele behoeften en doelen voor de sessie, zodat ik een op maat gemaakte Reiki-behandeling kan bieden die perfect aansluit bij wat je zoekt.

 

Tijdens de Reiki-sessie kun je comfortabel liggen terwijl ik begin met het overdragen van helende energie door middel van mijn handen. Je kunt een gevoel van warmte, tintelingen of diepe ontspanning ervaren terwijl de energie door je lichaam stroomt en eventuele spanningen en stress wegspoelt. Mijn Reiki-behandelingen zijn niet alleen gericht op het verlichten van fysieke klachten, maar ook op het bevorderen van emotionele rust en het stimuleren van spirituele groei.

Na de sessie bied ik je graag een moment van rust en bezinning aan, waarin je kunt nagenieten van de helende ervaring. Ik ben altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden in je reis naar welzijn.

Bij Pure Zen Massage hecht ik veel waarde aan jouw feedback. Het is mijn passie om een positieve impact te hebben op jouw leven en je te helpen jouw innerlijke kracht te herontdekken. Ik streef ernaar een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je je op je gemak voelt om los te laten en jezelf over te geven aan de helende kracht van Reiki.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, verlichting van pijnlijke spieren, emotionele balans of gewoon een moment van rust in de drukte van het leven, bij Pure Zen Massage sta ik klaar om je te begeleiden op jouw pad naar welzijn en innerlijke harmonie. Kom vandaag nog langs en ervaar zelf de magie van Reiki!

 BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-53970669


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur