Colombian butt


 


Behandeling colombian buttlift

Voor mooie ronde billen en strakkere huid

Colombian buttlift is de allernieuwste trend op het gebied van billenlifting.

De behandeling tegen verslapte billen is volkomen risicoloos en bestaat uit een intensieve vacuüm therapie. Hierbij worden de billen gelift, krijgen deze meer volume en worden steviger het is een therapie om de billen te verstevigen. De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen cellulitis ( vetophoping in de cellen). De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert.

 

Voor de vacuüm therapie worden collageen vezels verstrekt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid. De billen worden gelift en krijgen meer volume. Soms word bij vrouwen ( en mannen) de achterkant slap en gaat hangen. En dan wil je die hangende billen en slappe achterkant af.

Colombiaanse niet – chirurgische butt lift

Sommigen noemen het billenliften ook wel Brazilian buttlift , maar dat is een operatieve behandeling waarbij onderhuidse vet wordt verplaatst en / of opnieuw ingespoten. Er is een ( terechte) commotie over de gevaren die kleven aan de dure brazilian butt lifting ( dan is er sprake van een chirurgische ingreep met inspuiting van vet) en het kost dan ook nog 3.000!

Colombian butt lifting is daarentegen een volkomen veilige, niet-chirurgische, methode gebaseerd op vacuumtherapie. Hiermee kun je het ideale achterste krijgen zonder operatie en gevaarlijke complicaties.

Voor de beste colombian butt en snelste resultaat wordt geadviseerd om een kuur van 10 behandelingen te doen ( 60 min per behandeling) te volgen.

Gedurende tijd dat de cups zijn geplaatst blijf de medewerker altijd bij de klant zitten,

Dat is de service en de liefde naar de klant toe die pure zen massage fijn vind om te geven, te supporten en gezellig een praatje maken met de client.

Nadat het gewenste resultaat is bereikt wordt geadviseerd om iedere 3- 4 maanden herhaalbehandeling te komen doen om de gewenste vorm te behouden.

 BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-53970669


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur