Wie ben ik


 


Hey daar, ik ben Michelle Cornelisse!Van jongs af aan koesterde ik de droom om mensen te helpen en te werken met die sprankelende energie die het leven te bieden heeft.Op vakanties masseerde ik met liefde mijn familie op het strand, en voor ik het wist, wilden ook anderen deze heerlijke ervaring. Het was magisch. Ze waren zo dankbaar en spraken zulke warme woorden uit. Op dat moment wist ik dat dit mijn roeping was.Ondanks mijn drukke baan nam ik de sprong om mijn droom waar te maken en een gediplomeerd masseur te worden. Na twee jaar ploeteren en zweten behaalde ik mijn diploma en begon ik langzaam maar zeker mijn eigen klantenkring op te bouwen. kring opbouwen.

 

Waarom? Omdat ik mijn passie volgde, gevoed door de motiverende feedback die ik ontving.Maar, weet je, alleen masseren was voor mij niet genoeg. Dus dook ik ook in de wereld van reiki. Wat een geweldige ervaring om met energieën te werken! Het is fantastisch om mijn klanten stralend en vol energie de deur uit te zien gaan, helemaal in harmonie met zichzelf.Maar daar bleef het niet bij. Naast mijn krachtige massages en energiebehandelingen voegde ik ook een vleugje schoonheid toe. Denk aan cavitatie, Colombiaanse buttlift, IPL-ontharing en bodysculpting. Welkom bij Pure Zen Massage, waar we niet alleen ontspannen, maar ook een vleugje glamour toevoegen aan jouw welzijnsreis.Waarom? Omdat ik mijn klanten meer wil bieden, hen gelukkiger en comfortabeler wil laten voelen. Ik ben zelf naar talloze salons geweest en soms viel het resultaat tegen. Toen dacht ik, ik wil dezelfde behandelingen aanbieden, maar dan op een fijnere en energieke manier. Meegaan met de klant, hen begrijpen en de beste resultaten leveren.Mijn missie is om mijn cliënten een gevoel van comfort en vertrouwdheid te geven, zodat ze boordevol energie de deur uitstappen.Dit is de kracht van Pure Zen Massage. Welkom in de wereld van ultieme ontspanning en stralende energie!

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-53970669


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur