IPL laser


 


Voor de definitieve laserontharing werk ik met de allernieuwste Technologie op dit gebied: de DIODE Ice Laser Master 4-Wave. Deze laser is uitermate geschikt voor definitief ontharen en werkt sneller, beter en efficiënter dan zijn voorganger: de DIODE Laser Triplewave.

Het is daarom mogelijk om elk haartype, huidtype en lichaamsdeel definitief te ontharen. Hierdoor is een haarreductie mogelijk van 90-95%. Met deze technologie kan ik beter de blonde haren behandelen maar ook veiliger werken op de donkere huidtypen. Oftewel: geschikt voor iedereen!

De laser heeft een koelmechanisme dat beschikt over een uniek en continue koelsysteem en koelt tot -12 graden. Dit is ontzettend koud maar heel fijn voor jou als klant.Zo blijft de behandeling aangenaam. De Diode Ice Laser 4-Wave is zo goed als100% pijnloos. Het enige wat jij als klant kan voelen is warmte en een lichte prikkeling.

Gemiddeld zijn er 5 -8 behandelingen nodig. Dit kan variëren per klant. Een keer in de 4 à 6 weken kom je terug. Na elke behandeling plannen wij gelijk samen een nieuwe datum in.

Bless the shaveless!

 

Laser ontharen scheelt jou in de toekomst veel irritatie, tijd en geld! Denk jij dat de prijzen erg hoog liggen? Dat valt echter ontzettend mee! Wij bieden namelijk zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is het mogelijk om extra korting te krijgen bij de pakketbehandelingen. Hierdoor zijn de kosten van definitief ontharen veel lager dan over het algemeen wordt gedacht. De beste investering ooit hoor ik vaak. Hoe fijn is het als je nooit meer hoeft te scheren en dat je nog meer stoppeltjes hebt?

– Alle prijzen zijn inclusief BTW – Behandeling volgens afspraak – Afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen – De pakketprijzen bevatten 6 behandelingen voor de prijs van 5! – Termijnbetaling bij pakketten is mogelijk

Onze tarieven zijn niet hoger liggen dan de gemiddelde IPL-ontharing prijzen.

Echter, er zijn veel voordelen aan onze Diode Master 4-Wave laser in vergelijking tot IPL-ontharen of de Triplewave: beter, sneller en effectiever.

De laserontharing prijzen zijn nu zelfs nóg lager doordat we je een scherpe pakketkorting kunnen bieden. Het is dus zeker de moeite waard om te kiezen voor definitief ontharen bij Pure zen Massage

 BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-53970669


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur